Dansk Fodbold

Jon Dahl om fremtiden: Det ville være fantastisk

Jon Dahl Tomasson kan sagtens se sig selv fortsætte trænerkarrieren i Italien.

Jon Dahl Tomasson kan godt se sig selv ende i Serie A.
Jon Dahl Tomasson mener, at det ville være fantastisk at træne i Italien i fremtiden. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Danske Jon Dahl Tomasson forlod officielt trænergerningen i Malmö FF den 30. december. Nu er det interessante at se, hvad det næste step i karrieren bliver for den tidligere landsholdsangriber.

Som cheftræner for den svenske traditionsklub, kunne Jon Dahl fejre det svenske mesterskab to sæsoner i streg. Derfor er han med garanti også en interessant træner for flere klubber.

Ifølge Jon Dahl selv, har han da også allerede modtaget henvendelser fra flere klubber:

– Jeg har allerede modtaget tilbud fra større ligaer, men jeg har ikke besluttet mig endnu, siger Jon Dahl Tomasson til TUTTOmercatoweb.

Om Jon Dahl overhovedet kommer til at finde sig en ny klub med det samme, er også uvist.

– I den perfekte verden vil jeg måske helst vente til sommer med mit næste job. Så kan jeg bruge de næste måneder på at genoplade batterierne og dygtiggøre mig.

Hvor den danske trænerkomet ender henne, er uvist. Men selv er han ikke i tvivl om, at Italien ville være et godt sted at tage det næste step i karrieren.

– Det ville være fantastisk at vende tilbage til Italien. Italien er et af de største fodboldlande, så enhver træner med store ambitioner vil gerne hertil, siger han.

Jon Dahl Tomasson spillede i AC Milan fra 2002 til 2005, hvor han står noteret for 114 kampe og 35 fuldtræffere i alle turneringer.

Læs også: Eftertragtet Jon Dahl: En ny klub til sommer er ideelt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P