Indskiftere sendte Real Madrid videre i Copa del Rey

Real Madrid vandt onsdag aften over Alcoyano i Copa del Rey efter to indskiftningsspillere sikrede hovedstadsklubben sejren.

Real Madrid spillede sig videre i Copa del Rey, da to indskiftningsspillere sikrede dem sejren over Alcoyano.

Real Madrid mødte onsdag aften Alcoyano fra den tredje bedste række i Spanien i 1/16-finalerne i Copa del Rey, hvor LaLigas førerhold gik ind til kampen som storfavoritter.

Éder Militao gav Real Madrid en god start, da han sendte “Los Blancos” i front kort inden pause, men i anden halvleg fik Dani Vega udlignet for Alcoyano efter lidt over en times spil.

Det lignede længe, at det laverrangerede mandskab kunne holde hovedstadsklubben fra fadet, men pludselig dukkede Marco Asensio op og sendte LaLiga-mandskabet i front.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

I det 78. minut sendte Reals cheftræner, Carlo Ancelotti, Isco på banen, der hurtigt takkede for indskiftningen med en scoring minuttet efter til 1-3.

Real Madrid lykkedes dermed alligevel med at hive sejren hjem over Alcoyano fra den tredje bedste række i Spanien og spiller sig videre til 1/8-finalerne i Copa del Rey.