3F Superligaen

Gode nyheder før FCK-opstart: Profil tilbage i fulde omdrejninger

Efterårssæsonen bliver næppe en af dem, som F.C.København-profilen Rasmus Falk kommer til at se tilbage på med størst glæde, men efter en lang skadespause er der nu atter lys forude for fynboen.

Rasmus Falk FC København skade retur
Rasmus Falk melder sig klar til foråret i FCK, hvor man jagter et mesterskab. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Efter fuld spilletid i sæsonens første seks superligakampe, måtte F.C. København sidst i august undvære Rasmus Falk til udekampen mod Vejle.

En lyskeskade viste sig mere drilsk end først antaget, og med undtagelse af 25 minutter i efterårssæsonens næstsidste kamp mod AGF, blev det ikke til mere spilletid for den 29-årige fynbo. Derfor bliver det også med et lidt andet mindset end normalt, når Falk og FCK senere på ugen har træningsopstart.

Læs også: FCK klar til opstart: To spillere er vendt hjem – Én spiller er væk

– Det er ikke altid, at en vinteropstart er det mest tillokkende, men jeg glæder mig virkelig til at komme i gang sammen med de andre for alvor igen. Mit skadeforløb i efteråret udviklede sig ikke, som jeg havde håbet, og jeg var ude i lang tid. Det er altid frustrerende, når man bare gerne vil ind og bidrage på banen, lyder det fra Rasmus Falk.

– Nu er jeg heldigvis i fulde omdrejninger igen og starter op på lige fod med de andre, lyder de gode meldinger fra københavnernes nummer 33.

Rasmus Falk har fortsat tre og et halvt år tilbage af sin kontrakt med hovedstadsklubben med hvem, han har vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P