LaLiga

Barca kigger på næste januarforstærkning: Koster 46 millioner pund

FC Barcelona skulle angiveligt være klar til at hente portugisiske Renato Sanches ind, som deres næste forstærkning i januar transfervinduet.

FC Barcelona skulle være interesseret i at hente endnu en forstærkning i januar transfervinduet.
FC Barcelona kunne mandag den 3. januar vise Ferran Torres frem på Camp Nou. Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester Citys spanske offensivsspiller Ferran Torres skiftede denne måned til FC Barcelona for 55 millioner euro, som en del af catalanernes forsøg på at vende tilbage til toppen af fodboldverdenen.

Nu skulle Barca så være klar til at hente den næste forstærkning til klubben, hvor den portugisiske LOSC Lille-spiller, Renato Sanches, ifølge Le10 Sport skulle være udset som næste nye tilføjelse til cheftræner Xavi Hernández’ spilletrup.

Læs også: Absurd rygte i Barca: Overvejer at sende nyindkøb tilbage

Det er ikke første gang, at FC Barcelona er interesseret i at hente den portugisiske landsholdsspiller. Tilbage i november måned fortalte Sanches til den franske avis L’Equipe, at han var tæt på et skifte til den catalanske klub i sommer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Hvis Barca vil hente Sanches i dette vindue, skulle prisen på Lille-spilleren lyde på 46,5 millioner pund ifølge Le10 Sports oplysninger.

FC Barcelona blev også sat i forbindelse med en angriber tidligere i transfervinduet, men den handel skulle angiveligt være et afsluttet kapitel.

Læs også: Barca kan godt glemme det: Morata bliver i Juventus

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P