LaLiga

Xavi om vanskelige Dembélé: Jeg er helt rolig

På et pressemøde kunne FC Barcelonas cheftræner, Xavi Hernández, fortælle, at han tager Ousmane Dembélés kontraktsituation helt roligt.

Xavi tager hele Dembélés kontraktsituation stille og roligt.
FC Barcelona vandt deres seneste kamp i LaLiga med 0-1 over Mallorca på udebane. Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der har været mange rygter omkring FC Barcelonas kantspiller Ousmane Dembélé det sidste stykke tid, efter flere medier meldte, at franskmanden ikke vil acceptere klubbens seneste kontraktudspil.

Læs også: Dembele i byttehandel til United? Barca jonglerer med lønkronerne

Alligevel forholder klubbens cheftræner, Xavi Hernández, sig dog helt rolig, da han mener, at det hele er op til Dembélé selv.

– Jeg er helt rolig. Jeg venter på et svar fra Dembélé, men det afhænger ikke af mig. Det er en sag mellem klubben, spilleren og hans repræsentanter.

– Efter min mening bør Dembélé gøre en indsats for at løse situationen, og så bør han fokusere på sin fremtid, som skal være i Barca. Det sportslige projekt her i klubben er det bedste for ham. Han kommer ikke til at få det bedre andre steder. Nu må vi afvente og se, hvad han beslutter, afslutter Barcas cheftræner.

FC Barcelona er dog angiveligt allerede i fuld sving med at forstærke deres offensiv, hvor Ferran Torres allerede er blevet hentet ind, mens en anden spansk angriber kan være på vej til klubben.

Læs også:
Torres’ første reaktion efter Barca-skifte: Stort skridt i karrieren
Avis: Barca lander aftale med angriber denne uge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P