Premier League

Tuchel: Lukaku undskylder

Romelu Lukaku har været særdeles omtalt i medierne de seneste dage, men det ser nu ud til, at den ophedede situation er ved at være kølet ned igen.

Romelu Lukaku og Thomas Tuchel ser ud til at være nået til en fredelig afslutning efter Lukakus udtalelser.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Romelu Lukaku har gjort sig særdeles upopulær med sine udtalelser omkring Inter og Inters fans, hvor han blandt andet udtalte:

– Jeg ved, at jeg en dag vil vende tilbage til Inter, jeg håber det virkelig.

Som om udtalelserne om at vende tilbage til Inter ikke var nok, var Lukaku også ude at kritisere Chelsea-manager Thomas Tuchels spillestil og system i medierne.

Det har kostet en udtagelse til Chelseas trup for Lukaku, men derudover blev han også indkaldt til et møde med Tuchel.

Nu skriver den troværdige fodboldjournalist Fabrizio Romano på twitter, at der er ved at være faldet ro på situationen. Her citerer han Thomas Tuchel:

– Romelu Lukaku har sagt undskyld, og han er tilbage i truppen igen. Det var vigtigt for mig at høre, at det (interviewet, red.) ikke var en bevidst provokation fra Romelu. Det her er ikke nær så alvorligt, som folk vil have det til at være – det er heller ikke i småtingsafdelingen, men vi kan tage den med ro og acceptere hans undskyldning, skulle Thomas Tuchel have udtalt ifølge Fabrizio Romano.

Tuchel skulle yderligere have udtalt, at der ikke hersker nogen tvivl om Lukakus engagement i Chelsea.

– Det er også derfor, at det var så overraskende. Han har aldrig skabt problemer før, og han er en meget følsom fyr. Jeg håber, at fansene vil benytte muligheden til at støtte holdet. Det er tid til at komme videre, siger Tuchel.

Det tyder dermed på, at Lukaku og Chelsea har fundet fred med hinanden – hvert fald for en stund.

Læs også: Chelsea-fans river sig selv i håret over Lukakus profil på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P