Premier League

Rangnick om genopbygning af United: Jeg vidste, det ville blive vanskeligt

Manchester United fyrede i november Ole Gunnar Solskjær som manager, og først i december blev tyske Ralf Rangnick hentet ind for at få den ustabile skude tilbage på ret køl, men det har hele tiden ligget i kortene, at det ville blive en vanskelig opgave.

Ralf Rangnick Manchester United Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en stabil men ikke imponerende men ikke vildt imponerende start i managersædet hos Manchester United, fik Ralf Rangnick mandag sit første nederlag.

Wolves var på besøg på Old Trafford, og selvom United havde fordel af hjemmebanen, var det langt fra ufortjent, at det blev Wolves der snuppede de tre point.

Læs også: Wolves’ portugisere stærkere end Uniteds ditto

Nederlaget var naturligvis en streg i regningen for Manchester Uniteds caretaker manager, men havde ikke på forhånd gjort sig nogen idé om, at det nye job ville blive let.

– Jeg vidste, at det ville blive et vanskeligt job, det er grunden til, at de kontaktede og ansatte mig. Jeg vidste fra start, at det ikke ville blive let at finde de bedst mulige talenter i forhold til de spillere vi har offensivt og defensivt, forklarede Ralf Rangnick mandag.

– Det var vigtigt for mig, at vi ikke indkasserede så mange mål. Igen mod Wolves viste vi mod et godt hold, at vi kæmper med det og stadig skal tage en hel del skridt, lød det ærligt fra Rangnick.

Manchester United kunne have taget fra kampen mod Wolves med de tre point, hvis marginalerne var tippet den modsatte vej, men Rangnick fortryder ikke, at han ikke satsede mere offensivt i kampen.

Læs også: Rangnick: Meget at arbejde med!

– Det handler altid om balance. Hvor meget har du brug for at skabe chancer offensivt, og hvor kompakt er du nødt til at være for at beskytte dit eget mål. Det er det, det handler om og så at finde de bedste spillere til formationen, og så spiller alle spillere forhåbentlig på deres bedste position, lød det fra den tyske manager.

Manchester United er efter nederlaget fortsat at finde på Premier Leagues syvendeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P