Dansk Fodbold

Laudrup om Skov Olsen: Han ville passe perfekt her

Danske Andreas Skov Olsen er et emne hos flere klubber i Europa. Nu forklarer Rangers-legenden Brian Laudrup om det perfekte match.

Laudrup mener, at Andreas Skov Olsen ville passe godt ind i skotske Rangers.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen er sandsynligvis snart fortid i Bologna. Han rygtes nu til både danske F.C. København og skotske Rangers.

Brian Laudrup hjalp netop skotske Rangers til tre mesterskaber i løbet af karrieren, og han sætter nu ord på, hvordan Andreas Skov Olsen ville passe ind i klubben.

– Han er en spiller, der ligger på linjen og har masser af kreative styrker. Jeg tror, at han vil være vidunderlig at se i Giovanni van Bronckhorsts system, siger Brian Laudrup i sin klumme ifølge footballscotland.co.uk.

Brain Laudrup mener ikke, at Skov Olsen har mulighed for at udnytte sine styrker og kvaliteter i Bologna.

– Skov Olsen er tvunget til at spille som wing-back. han hverken assisterer eller scorer, hvilket han jo ellers nærmest gør for sjov i den danske landsholdstrøje, hvor han har seks mål i 15 landskampe.

Rangers er lige nu i færd med at sælge Nathan Patterson, hvilket i givet fald ville gøre det muligt at hente den danske landsholdsspiller, set fra et økonomisk perspektiv.

Læs også: Klub om dansk landsholdsspiller: Nu vil vi sælge ham

Læs også: Agent: Eriksen klar til at træne med et hold i januar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P