Premier League

Wolves’ portugisere stærkere end Uniteds ditto

Hele seks portugisere hos udeholdet og to hos hjemmeholdet var på banen mandag aften, da Wolves fuldt fortjent besejrede sløje Manchester United.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Wolves havde ikke været i aktion i Premier League siden den 19. december, men gæsterne var bedst fra start i kampen mod Manchester United.

Wolverhampton havde forud for mandagens kamp ikke vundet på Old Trafford siden 1980.

Udeholdet skulle dog langt ind i anden halvleg, før den forløsende scoring kom fra Joao Moutinho.

Manchester United pressede på efter scoringen, men efter en sløj præstation måtte manager Ralf Rangnick indkassere sit første nederlag i Premier League.

Kampens spiller: Ruben Neves, Wolves

Wolverhampton var kommet til Old Trafford efter en ufrivillig pause på lidt over to uger, og måske netop derfor var det Birmingham-klubben, der startede mandagens kamp bedst.

Af flere omgange truede Wolves Manchester United-målet, men specielt tilbagevendte Phil Jones, der spillede sin første Premier League-kamp i næsten to år, ryddede flot op i United-forsvaret.

Et klart overtag i både chancer, skudforsøg og boldbesiddelse var dog ikke nok til at gæsterne kunne gå til pause med en føring, selvom det så absolut havde været fortjent.

Læs også: Kæmpe United-overraskelse: Forsvarsspiller i bemærkelsesværdigt comeback

Manchester United kom lidt bedre med efter pausen, hvor specielt Mason Greenwood lyste en smule op på en ellers mørk og trist United-aften. Efter en times spil var der dog stadig ikke blevet scoret, og det fik Ralf Rangnick til at reagere.

Bruno Fernandes blev sendt på banen for hjemmeholdet, og bare otte minutter senere skulle portugiseren have bragt hjemmeholdet foran, men Fernandes’ afslutning lige midt for mål blev afvist af overliggeren i Wolves-målet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bare ét minut senere fik Fernandes’ landsmand og den til dagen vikarierende Manchester United-afører, Cristiano Ronaldo, bolden i nettet efter et frispark fra Fernandes, men timingen var imod de to portugisere, for Ronaldo var ikke kommet ud af sin position i offside.

Fem minutter senere var det i stedet udeholdets Romain Saiss, der på et flot frispark testede målrammen på Old Trafford, men også Saiss måtte sande, at overliggeren ikke gav sig.

Med otte minutter tilbage af kampen kom udeholdet alligevel foran, og det var bestemt ikke uretfærdigt. Tilbagevendte Phil Jones clearede et indlæg lige ud i fødderne på en af de seks startende Wolves-portugisere, nemlig Joao Moutinho, og med en hurtig tæmning serverede han bolden for sig selv, hvorefter han sendte bolden forbi en sagesløs David de Gea i United-målet.

Læs også: Lukaku-sagaen lakker mod ende: Belgieren bliver i Chelsea

Manchester United etablerede først efter scoringen det, man kan betegne som et reelt pres mod Wolves-målet, men netop i Wolves-målet stod Jose Sa, og han havde ikke tænkt sig at lade sig passere.

Dybt inde i kampens overtid fik Phil Jones et frispark på kanten af Wolves-feltet, og med en flot redning var det netop Jose Sa, der forhindrede landsmanden Bruno Fernandes i at sikre Manchester United det, der havde været et ganske ufortjent point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P