LaLiga

Rygte: Bayern-spiller et emne i Barca

FC Barcelona skulle have udset sig tyske Niklas Süle i Bayern München, som en forstærkning til deres forsvar.

FC Barcelona skulle ifølge et spansk medie være interesseret i at hente den tyske forsvarsspiller Niklas Süle fra Bayern München.
FC Barcelona vandt deres første kamp i 2022 med 0-1 over Mallorca på udebane. Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona lider under store økonomiske problemer, hvilket blandt andet gjorde det svært for dem at købe nye spiller i sommerens transfervindue.

Læs også: Barcas økonomiske krise kan forværres: Manglende CL-plads kan koste sponsorpenge

Siden Joan Laporta tiltrådte som præsident tilbage i starten af 2021, er der dog kommet fornyet håb i den catalanske storklub, hvor klubben er begyndt at erhverve frie spillere på markedet som forstærkninger til truppen.

En af de spillere der muligvis kan blive en tilføjelse til Barcas efterhånden lange liste af gratis spillere, er den tyske forsvarsspiller Niklas Süle, som til dagligt tørner ud for de forsvarende tyske mestre, Bayern München.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ifølge det spanske medie El Nacional, så skulle Xavi og Barcelona være interesseret i den store midtstopper, der har kontraktudløb med Bayern den kommende sommer. Derudover menes mediet at vide, at den 26-årige spiller skulle være mere end interesseret i at prøve kræfter med en anden klub end Bayern.

Læs også: Bayern-stjerne klar i mælet: Vil fortsætte den massive succes

El Nacional melder dog også, at Barcelona ikke er de eneste, som er med i kapløbet om den tyske midterforsvar. Ærkerivalerne fra Real Madrid skulle eftersigende også være interesseret, ligesom Chelsea og Liverpool fra den engelske Premier League ligeledes holder et vågent øje med Süles situation.

Niklas Süle ankom til Bayern München fra TSG Hoffenheim tilbage i 2017 og har sidenhen spillet 155 kampe for de forsvarende tyske mestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P