Premier League

Rangnick: Meget at arbejde med!

Manchester United skuffede fælt mandag aften, da de hjemme på Old Trafford fuldt fortjent måtte se sig besejret af Wolves. Det var tyske Ralf Rangnicks første Premier League-nederlag, og han var bestemt ikke tilfreds med dagens præstation.

Ralf Rangnick Manchester United Premier League nederlag Wolverhampton
Ralf Rangnick havde god grund til at klø sig håret i kampen mod Wolves. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter fem kampe uden nederlag, løb Ralf Rangnick ind i sit første af slagsen, da Wolverhampton mandag besejrede Manchester United med 0-1.

Den tyske manager var ikke tilfreds med præstationen, og det gav han efterfølgende klart udtryk for.

– Kampen viste, at vi har meget at arbejde med – i særdeleshed uden bolden. Vi lavede for mange uprovokerede fejl, og vi er nødt til at blive bedre. Det her er et problem for hele holdet, lød det fra Rangnick efter kampen.

Læs også: Wolves’ portugisere stærkere end Uniteds ditto

– Vi spillede overhovedet ikke godt, hverken individuelt eller kollektivt. I første halvleg havde vi store problemer med at holde dem fra vores felt og mål. I anden halvleg ændrede vi formation, og med en trebackkæde fik en smule mere kontrol, lød det videre fra Rangnick.

Manchester United havde trods et stort overtag i både spil og chancer til udeholdet holdt måltavlen fra at skifte, men efter 82 minutter kunne Joao Moutinho uden det store pres lægge bolden forbi United-målmand David de Gea.

– Målet, vi indkasserede, viste igen, at vi havde nok spillere i feltet, men vi tillod Adama Traore med ryggen til mål at vende sig, komme op i fart og slå indlægget. Indlægget blev forsvaret af Phil Jones, men det var én gang for meget, for Joao Moutinho kunne afslutte fuldstændig umarkeret og uden noget som helst pres, lød det fra en tydeligt uimponeret tysker.

Læs også: Kæmpe United-overraskelse: Forsvarsspiller i bemærkelsesværdigt comeback

Med nederlaget er Manchester United fortsat langt fra de europæiske placeringer med en øjeblikkelig syvendeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P