Premier League

Premier League-spillers bil røvet

Den norske Norwich City-spiller, Mathias Normann, har ifølge et engelsk medie, fået berøvet sin bil, mens han var i London.

Norwich City-spilleren Mathias Normann har fået røvet sin bil, da han var i London.
Norwich City tabte deres seneste kamp i Premier League med 3-0 til Crystal Palace. Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.

Norwich City hentede denne sommer norske Mathias Normann til klubben på en lejeaftale fra den russiske klub FK Rostov, hvilket har været en god aftale for Premier League-mandskabet, da nordmanden har haft en vigtig rolle på holdet.

Normann har desværre været udsat for en træls episode i det engelske i forbindelse med et besøg i hovedstaden, London. Det skriver det engelske medie Eastern Daily Press.

– Jeg blev røvet. Alle tasker med dokumenter er væk. I London, skriver Mathias Normann ifølge det engelske medie på sin Instagram-historie.

Hvilken værdi de stjålne tasker og dokumenter har haft for Norwich-spilleren melder historien ikke noget om, men lige meget hvad, er det en uheldig start på det nye år for Mathias Normann.

Læs også: Manchester City stjerne overfaldet i sit eget hjem

Den norske Premier League-spiller har ikke været i aktion for Norwich siden den 27. november, da han måtte udskiftes med en bækkenskade.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P