Premier League

Kæmpe United-overraskelse: Forsvarsspiller i bemærkelsesværdigt comeback

Manchester Uniteds Phil Jones gør ikke bare comeback mandag aften, han starter sågar inde, når Ralf Rangnicks tropper tager imod Wolverhampton hjemme på Old Trafford.

Phil Jones Comeback Manchester United Premier League
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Om 19 dage er det præcis to år siden, at Phil Jones senest fik spilletid i Premier League.

Den 29-årige Manchester United-forsvarer var af mange blevet dømt fuldstændig færdig i den engelske storklub, men med både Harry Maguire og Victor Lindelöf ukampdygtige, har manager Ralf Rangnick peget på Jones.

Napoli på rov efter Manchester United-lejesvend

Sammen med Rafael Varane skal Phil Jones således udgøre det midterforsvar, der mandag aften skal forsøge at holde gæstende Wolverhampton fra fadet i de to klubbers møde i Premier League.

Phil Jones’ plads i startopstillingen er dog ikke den eneste overraskelse. Manchester United bliver nemlig ledt ud på banen af Cristiano Ronaldo, der har overtaget anførerbindet fra skadede Harry Maguire.

Phil Jones har fem gange tidligere i denne sæson været på bænken i Premier League, men ingen af gangene er der blevet brug for ham, og kun tre gange har han været i aktion for Uniteds reserver.

Senest Phil Jones optrådte for Manchester Uniteds førstehold, var en en FA Cup-kamp i fjerde runde mod Tranmere Rovers den 26. januar 2020. Den kamp vandt Jones og United med 0-6, og forsvarsspilleren med de mange ansigter kom sågar på scoringstavlen.

Manchester United stiller til start med følgende 11 spillere mod Wolves:
David de Gea
Luke Shaw
Phil Jones
Rafael Varane
Aaron Wan-Bissaka
Nemanja Matic
Scott McTominay
Jadon Sancho
Mason Greenwood
Cristiano Ronaldo
Edinson Cavani

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P