Premier League

Liverpool-spids: Vi kan lukke hullet til City

Liverpools angriber Diogo Jota mener, at Merseyside-klubben sagtens kan indhente Manchester Citys forspring i Premier League, men at det især kræver en ting.

Liverpools portugisiske angriber, Diogo Jota, mener, at Merseyside-klubben sagtens kan indhente Manchester Citys forspring i Premier League.
Diogo Jota blev den helt store helt, da Liverpool vandt over Leicester City i Carabao Cup-kvartfinalen i en straffesparkskonkurrence. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix.

Premier League har længe lignet en duel imellem Manchester City, Chelsea og Liverpool, men i de seneste kampe har Pep Guardiolas tropper vist sig stærkest, hvilket har givet dem et forspring.

Men ifølge Liverpools målfarlige angriber Diogo Jota, så er det ikke umuligt at få indhentet det formstærke City-mandskab.

– Vi ved, at der lige nu er et hul op til dem, men vi ved også, at vi er i stand til at lukke det hul. Det er vores plan. Men vi er nødt til at undgå det som skete imod Leicester, fordi hvis vi bliver ved med at gøre de slags ting, som vi gjorde i den kamp, så bliver det svært for os, siger Liverpools portugisiske angriber til klubbens hjemmeside.

Læs også: Leicesters veteranangriber skadet: Ude i op til en måned

Liverpools næste kamp i Premier League er den 2. januar, når de på udebane møder mesterskabskonkurrenten Chelsea på Stamford Bridge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P