Bundesligaen

Frankfurt-dansker hædret af Bundesligaen

Jesper Lindstrøm har efterhånden markeret sig for sin tyske klub, Eintracht Frankfurt, som han skiftede til i sommer. Nu er han havnet på top fem-listen over gennembrudsspillere i Bundesligaen.

Jesper Lindstrøm har modtaget en flot hæder af Bundesligaen, der har udnævnt ham blandt de fem bedste gennembrudsspillere i ligaen
Jesper Lindstrøm er blandt de fem bedste gennembrudsspillere i Bundesligaen. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

21-årige Jesper Lindstrøm har slået sit navn fast i den tyske klub, Eintracht Frankfurt, som blev ny arbejdsgiver fra i sommer.

Nu er den tidligere Brøndby-komet blevet hædret af Bundesligaen med en flot plads på deres top fem-liste over gennembrudsspillere.

– Lindstrøm har været en nøglefigur i de triumfer med fire mål og to assister, mens han også scorede to mål i Europa League, hvor Frankfurt er videre til ottendedelsfinalerne som gruppevinder, fortæller cheftræner, Oliver Glasner, til Bundesligaens officielle hjemmeside.

På listen figurerer desuden Lukas Nmecha fra Wolfsburg, Amine Adli fra Bayer Leverkusen, Nico Schlotterbeck fra Freiburg og Joe Scally fra Borussia Mönchengladbach.

Læs også:
Lukaku giver hint om fremtiden: Jeg håber at vende tilbage
Brøndby-spiller udtaget til AFCON

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P