Premier League

Status ukendt: Premier League-dansker udgik med skade

Mod slutningen af opgøret mellem Crystal Palace og Norwich måtte Joachim Andersen udgå med en skade. Status er fortsat uvis.

Joachim Andersen måtte gå fra banen med en skade, da Crystal palace slog Norwich Premier League
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Joachim Andersen og Crystal Palace vandt stensikkert 3-0 over prygelknaben fra Norwich tirsdag aften, men midt i glæden måtte danskeren udgå med en skade.

Det er ikke længe siden at forsvarsspilleren returnerede fra en skadespause, men omfanget af den nye skade ved Palace-assistenten, Osian Roberts, der er midlertidig cheftræner i fraværet af Patrick Vieira, der har Covid-19, ikke noget om.

– Nej, vi ved ikke noget om det endnu. Lægestaben skal naturligvis undersøge det, men han er først lige kommet tilbage i fuld træning efter at have været ude i nogle siger, fortæller Roberts efter kampen og supplerer:

– Så jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at han, ligesom mange af de andre, var udmattet i anden halvleg – både fysisk og mentalt. Men jeg er glad for, at vi kunne holde buret rent, for det er også vigtigt for, hvordan vi gerne vil bevæge os fremad, konstaterer han afslutningsvis.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også:
Palace-målscorer: Vi har en god bredde i truppen
Crystal Palace-franskmand i hopla, da Norwich led endnu et nederlag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P