Lyn-comeback: ‘The Hammers’ hev sejren i land over Watford

To af Premier Leagues mest formsvage hold mødtes tirsdag aften på Vicarage Road, da Watford tog mod West Ham. Her leverede udeholdet et flot comeback.

Watford fik en drømmestart da Emmanuel Dennis sparkede klubben foran på et flot langskud mod West Ham
Watford kom flyvende fra start på denne kanonkasse, men West Ham leverede et flot comeback. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Emmanuel Dennis sendte Watford i den syvende himmel, da han efter fem minutter bragede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Tomas Soucek udlignede fra tæt hold til 1-1 efter 27 minutter. Og blot tre minutter efter var gæsterne fra London foran, da Said Benrahma scorede et flot mål. 2-1.

Jarrod Bowen fik annuleret sin 3-1 scoring efter pausen, da der blev begået et frispark i situation, som et VAR-gennemsyn gennemtrumfede.

Til gengæld kunne bundrutinerede Mark Noble omsætte et straffespark til 3-1 efter en lille times spil.

I kampens døende minutter scorede Nikola Vlasic til 4-1, hvilket blev kampens sidste målscoring.

Kampens spiller: Jarrod Bowen, West Ham.

Watford fik en forrygende start på opgøret, da Emmanuel Dennis bragte hjemmeholdet foran efter blot fem minutter, da han smukt klaskede bolden i nettet. Oplægget kom fra den norske landsholdsspiller Joshua King.

West Ham ville dog ikke stå model til det i ret lang tid, hvorfor de leverede et comeback på blot to minutter. Tomas Soucek udlignede fra tæt hold til 1-1 efter 27 minutter, mens Said Benrahma scorede et flot mål, der gjorde det til 2-1 til gæsterne fra London.

Jarrod Bowen troede, at han havde bragt sit hold på 3-1 kort inde i anden halvleg, men der blev dømt frispark i situationen forinden, efter et VAR-tjek.

Men 3-1 blev det så alligevel, da 34-årige Mark Noble sikkert sparkede et straffespark i rusen til stor glæde for David Moyes og kompagni, mens Nikola Vlasic lukkede ballet til 4-1 kort før tid.

Officielt: FC Barcelona køber Ferran Torres – får lang kontrakt!
Galleri: AGF trøjer gennem tiden