Klodset rødt kort fik stor betydning, da Southampton delte i porten med Spurs

Det er ikke meget mere end 48 timer siden, at både Southampton og Tottenham sidst spillede en Premier League-kamp. Hertil aften mødtes de så på St. Marys Stadium, hvor et dumt rødt kort blev afgørende.

Tottenham møder Southampton på udebane. Begge hold vandt i deres seneste Premier League-kamp.

James Ward-Prowse scorede sit tredje Premier League-mål i træk, da han kanonerede kuglen i kassen til 1-0 efter 25 minutter.

Kort før pausen røg Heung Min-Son i græsset i feltet. Rødt kort til Mohammed Salisu og udligning ved Harry Kane, der sikkert scorede for tredje kamp i streg.

Harry Kane scorede til 2-1 efter 52 minutter, men hans skulder var i offsideposition inden scoringen. Dermed fortsat 1-1 i en forestilling, som gæsterne sad mest på.

Men en heroisk Southampton-defensiv og en velspillende målmand sørgede for det ene point til ‘Saints’.

Kampens spiller: Fraser Forster, Southampton.

For blot to dage siden spillede både Tottenham og Southampton senest i Premier League. Her vandt begge hold deres respektive opgør mod henholdsvis Crystal Palace med 3-0 og West Ham med 3-2.

I dag stod Antonio Conte og Ralph Hassenhuttl så overfor hinanden for første gang, da Spurs lagde vejen forbi St. Mary’s Stadium.

Kampen bølgede frem og tilbage, men efter 25 minutter slog hjemmeholdet til, da James Ward-Prowse scorede sit tredje Premier League-mål i træk, og nummer fem i sæsonen, da han uden tøven smadrede bolden i målet til 1-0 efter 25 minutter.

Kort før pausen hændte der en gamechanger af karat, da Heung Min-Son blev flæsket i straffesparksfeltet af Mohammed Salisu, der efterfølgende så rødt. Harry Kane scorede ditto for tredje kamp i streg og bragte balance i regnskabet.

Gæsterne fik annuleret to scoringer i anden halvleg, som de generelt havde mest at sige i. Men ind ville bolden ikke, hvorfor Southampton og Tottenham deler i porten.

Spurs har været ubesejret siden slutningen af oktober, og det er de fortsat efter kampen i aften.

Bo Henriksen svarer kritikerne og hylder sin far: Han gav mig mine værdier!