Crystal Palace-franskmand i hopla, da Norwich led endnu et nederlag

Zaha-løse Crystal Palace fik besøg af Norwich på Selhurst Park. Men fraværet af ivorianeren blev ingenlunde afgørende, da en fransk spidsangriber trådte i karakter for hjemmeholdet, der vandt sikkert.

Premier League - Crystal Palace mod Norwich City tirsdag aften. Odsonne Eduoard scorede på straffespark efter otte minutter.
Crystal Palace startede kampen bedst og kom hurtigt foran efter et veleksekveret straffespark. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Odsonne Edouard sparkede sikkert Crystal Palace i front på et straffespark i kampens indledning.

Jean-Philippe Mateta udbyggede føringen efter 38 minutter til 2-0, mens Jeffrey Schlupp gjorde det til 3-0 inden pausen. Edouard leverede assisten til begge mål.

I anden halvleg faldt der ikke flere scoringer, hvorfor Norwich igen må sande et markant nederlag.

Kampens spiller: Odsonne Edouard, Crystal Palace.

Crystal Palace måtte undvære Wilfred Zaha, der var i karantæne efter sit røde kort mod Tottenham søndag, da Norwich lagde vejen forbi Selhurst Park.

Men allerede otte minutter inde i kampen, slog en anden offensiv figur til for hjemmeholdet. Den tidligere Celtic-angriber, Odsonne Edouard, var nemlig sikkerheden selv fra 11-meter pletten.

Jean-Philippe Mateta udbyggede føringen efter 38 minutter til 2-0, da han sikkert omsatte sin afslutning til mål. Assisten kom fra målscoren til 1-0, Edouard.

Kort før pausen kunne Edouard assisterer for anden gang, da Jeffrey Schlupp hamrede endnu et søm i Norwich-kisten. 3-0.

Norwich fik mere tid på bolden i kampens anden halvdel, men Crystal Palace-føringen fra første halvleg var simpelthen for stor en bet for kanariefuglene, der aldrig var helt tæt på at komme tilbage.

Bo Henriksen svarer kritikerne og hylder sin far: Han gav mig mine værdier!