Premier League

Rodgers raser: Under ingen omstændigheder et straffespark

Leicester fik enden på komedie i de første 25 minutter af kampen mod Manchester City, men Leicester-manager Brendan Rodgers mener også, at hjemmeholdet fik uforklarlig hjælp fra VAR-vognen.

Brendan Rodgers Leicester City Manchester City Boxing Day
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Når dommeren bliver kaldt til VAR-skærmen, ved man i ni ud af ti tilfælde, hvordan udfaldet bliver.

Det ender som regel med, at dommeren ændrer sin oprindelige vurdering, og det var også tilfældet, da Chris Kavanagh på Boxing Day gav Manchester City et straffespark ved stillingen 1-0.

Kavanagh så ellers ud til at have været godt placeret i situationen, men alligevel var det først efter gennemsynet ved VAR-skærmen, at han valgte at tildele Manchester City det første af to straffespark i kampen. Den beslutning var Leicester-manager Brendan Rodgers dog langt fra enig i.

Læs også: City-knockout til Leicester i vanvidskamp på Boxing Day

– Det er under ingen omstændigheder et straffespark. Paul Tierney er VAR-dommer, og på det seneste har han misset en del i forhold til fysisk kontakt. At vurdere det som et straffespark, det finder jeg ærlig talt utroligt, lød det efter kampen fra Rodgers.

– Vi er selvfølgelig skuffede over straffesparket, når man er på besøg her (hos Manchester City, red.), så forventer man, at de starter godt, men straffesparket er ikke i nærheden af at være et straffespark, og når de kommer foran 2-0, så får de selvfølgelig selvtillid, lød det videre fra Rodgers.

Efter at have været nede med 4-0 ved pausen, var Leicester i anden halvleg ved at levere comebacket, men sådan gik det dog ikke. Du kan se alle kampens mål i videoen over artiklen. Den omtalte straffesparkssituation kan du se herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P