Premier League

Endnu en Premier League-kamp udsættes

Boxing Day kommer som minimum til at byde på tre udsatte kampe, men nu bekræfter Premier League, at også kampen mellem Leeds og Aston Villa bliver udskudt.

Leeds Aston Villa Premier League udsættes covid-19
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Leeds skulle have været i aktion mod Liverpool lørdag og Aston Villa tirsdag, men ingen af de to kampe bliver i første omgang til noget.

Det bekræfter Premier League og de to klubber nu.

– Som følge af en forespørgsel fra Leeds United mødtes Premier Leagues bestyrelse i dag (søndag, red.) og blev desværre enige om at udskyde klubbens hjemmekamp mod Aston Villa, som skulle have været spillet klokken 17:30 engelsk tid tirsdag den 28. decemeber, lyder det officielle udmelding fra Premier League.

Læs også: Opdateret: Tottenham – Crystal Palace afvikles trods corona-udbrud

Det forlyder desuden, at Premier League-bestyrelsen har accepteret Leeds’ forespørgsel, da klubben ikke har de 13 markspillere og én målmand til rådighed, som det kræves for at kunne fuldføre kampen.

Leeds skulle på Boxing Day den 26. december have spillet mod Liverpool, men også den kamp fik klubben fra Yorkshire udsat på grund af det igangværende udbrud i spillertruppen.

Aston Villa får på Boxing Day besøg af Chelsea til kampen klokken 18:30, men heller ikke Birmingham-klubben er gået helt fri af covid-19. ‘The Villans’ må således undvære manager Steven Gerrard til kampen, da den tidligere landsholdsanfører er blevet smittet. Gerrard var egentlig også meldt ude af kampen mod Leeds, men det lader altså til, at Aston Villa nu kan se frem til at have den karismatiske manager tilbage på bænken til den kamp.

Læs også: Gerrard smittet – misser to kampe

Premier League blev i samråd med klubberne i ligaen enige om at fortsætte kampprogrammet i videst muligt omfang hen over julen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P