Premier League

Gerrard smittet – misser to kampe

Den nye Aston Villa-manager Steven Gerrard er blevet smittet med covid-19, og han kan derfor ikke indtage sin vante plads på bænken til Birmingham-klubbens to forestående opgør i Premier League.

Steven Gerrard Aston Villa manager covid-19 corona
Steven Gerrard kommer ikke til at stå i spidsen for Aston Villa mellem jul og nytår. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Steven Gerrard var angiveligt tæt på at skifte til Chelsea forud for 04/05-sæsonen, og søndag var det meningen, at han skulle have stået overfor The Blues igen – denne gang som manager for Aston Villa.

Det kommer dog ikke til at ske, for Liverpool-ikonet og den nuværende Villa-manager er blevet smittet med covid-19 og må derfor gå i isolation. Det bekræfter Aston Villa på sin hjemmeside.

Isolationen kommer som minimum til at holde Gerrard ude af kampene mod Chelsea den 26. december og Leeds den 28. december, mens det ventes, at han er tilbage, når Aston Villa sparker det nye år igang med en kamp mod Thomas Frank og Brentford den 2. januar.

Assistenttrænerne Gary McAllister og Michael Beale ventes at stå i spidsen for ‘The Villans’ i kampen mellem jul og nytår.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P