Dansk Fodbold

Billing fortryder kommentar: Har snakket med Hjulmand

Philip Billing er fast mand på det Bournemouth-hold, der indtil for nyligt så ud til at have direkte kurs mod en hurtig tilbagevenden til Premier League. Alligevel er det fortsat kun blevet til en enkelt landskamp for den ene af holdets to danskere, som dog fortryder sine kommentarer efter han i sommer blev vraget til EM.

Philip Billing Bournemouth Hjulmand dansk landshold DBU
Philip Billing er fast mand hos Scott Parker i Bournemouth. Foto: AFC Bournemouth

Det går ikke helt som ønsket for Philip Billing for tiden.

Seks kampe i streg uden sejr med klubholdet Bournemouth har vanskeliggjort den oprykning, som klubben ellers havde direkte kurs mod efter sæsonens første 17 runder, og den danske midtbanespiller, der stadig er at regne som absolut fast mand på holdet, har siddet helt over i to af de seneste fem kampe.

Læs også: Billing-scoring ikke nok for Bournemouth

Det er heller ikke blevet til en eneste landskamp for Billing i 2021, som dermed stadig kun har den ene venskabskamp mod Færøerne i juli sidste år på cv’et for de rød-hvide. I sommer fik det Billing til at så tvivl om sin fremtid på det danske landshold, da han blev vraget til Kasper Hjulmands EM-trup.

Med en nigeriansk far gjorde Billing dengang opmærksom på, at han principielt kunne skifte landshold og tørne ud for det afrikanske land. De kommentarer fortryder den 25-årige dansker i dag, og han håber stadig på at være en del af det danske landshold, der om et lille år skal til VM i Qatar.

-Når man bliver skuffet, fordi man gerne vil med til noget, kan man godt blive irriteret, hvilket jeg selvfølgelig var på det tidspunkt. Men det har jeg for lang tid siden lagt bag mig. Jeg har snakket med Hjulmand, og det er også derfor, at jeg håber, jeg er tæt på. Vi har begge lagt det bag os. Der er slet ikke dårlig stemning overhovedet, siger Philip Billing til Tipsbladet.

Billing har otte gange siddet på bænken til en landskamp, mens han altså startede inde i venskabskampen mod Færøerne i juli 2020.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P