Bundesligaen

Bayern afviser Haaland: Lewandowski fortsætter

Der er ikke megen tvivl om, at hypen og snakken om Dormunds Erling Haaland først forstummer, når han har fundet en ny klub. Den nye klub bliver dog næppe Bayern München, som stadig har rigeligt i den seneste angriber, de købte i netop Dortmund.

Erling Haaland Bundesliga transfer Bayern München
Erling Haaland har mere end bare et par bejlere. Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

At Erling Haaland skal videre fra Dortmund lader efterhånden til at være en offentligt kendt sandhed.

Endnu er der dog ikke sat navn på nordmandens kommende arbejdsgiver, og i Dortmund håber de formentlig stadig at kunne overtale angriberen til at blive. Én ting lader dog efterhånden til at være sikkert: Det bliver ikke, som så ofte før, Bayern München, der køber den profilerede nordmand.

Læs også: Medie: Bayern varm på Barca-back

-Vi har Robert Lewandowski, han kommer til at score 30-40 mål i yderligere et par år, siger Bayerns CEO Oliver Kahn til Süddeutsche Zeitung, da han blev spurgt til konkurrenternes angriber.

Bayern München har vundet mesterskabet i Tyskland de seneste ni sæsoner i træk, og med et forspring på ni point til netop Dortmund halvvejs igennem sæsonen, ser de ud til at være godt på vej til et jubilæum i forsommeren 2022. Der er dog én ting, der ikke helt spiller, som sydtyskerne kunne ønske for tiden.

-En ting er sikkert, vi er ikke gamblere. Økonomisk har vi mulighed for at gøre en masse, men i øjeblikket er vi igen såret af manglende tilskuerindtægter på grund af pandemien, forklarer Oliver Kahn.

Læs også: Bayern afviser Haaland: Vi er dækket ind

33-årige Robert Lewandowski har kontrakt med Bayern München i yderligere halvanden sæson, mens Erling Haaland har kontrakt med Dortmund til juni 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P