LaLiga

Transferjournalist: Xavi har bedt disse tre spillere forlade klubben

FC Barcelonas cheftræner, Xavi Hernández, skulle ifølge en transferjournalist have bedt tre spillere om at forlade klubben til januar.

FC Barcelonas cheftræner, Xavi Hernández, skulle ifølge en transferjournalist allerede have meddelt tre spillere, at de skal finde en ny klub til januar.
Xavi Hernández har lovet store forandringer i FC Barcelona siden sin ankomst til klubben i november. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at FC Barcelona råder over flere spillere i truppen, som de ønsker at skille sig af med. Det har heller ikke ændret sig siden Xavi Hernández overtog trænersædet i den catalanske storklub.

Læs også: Barca optager mere gæld for at hente profil

Den tidligere Barca-spiller skulle allerede to måneder inde i jobbet have fortalt de første tre spillere, at de ikke er en del af hans planer og skal forlade klubben til janaur. Det melder den spanske transferjournalist Gerard Romero.

De tre spillere, som Xavi har givet den kontante melding skulle være Samuel Umtiti, Philipe Coutinho og Luuk de Jong. Her er de to førstnævnte også at finde i den dyre ende, når det gælder lønninger i Barcelona.

Det kan du læse mere om lønningerne i Barcelona herunder:
Journalist afslører Barca-lønninger: Her er de bedst betalte spillere

Luuk de Jong skiftede til FC Barcelona i sommer under Ronald Koeman og har scoret 1 mål i 12 kampe for klubben på tværs af turneringer. Chancen for at han har fortrudt sit skifte må være tilstede.

Både Umtiti og Coutinho har været meget skadet og er jævnfør ovennævnte lønliste to af de allerbedst betalte spillere i truppen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P