Premier League

Thomas Frank kalder PL-juleprogrammet fantastisk

Traditionen tro, så er der fyldt med fodbold henover jul og nytår i den engelske Premier League, hvilket Brentfords danske manager, Thomas Frank, kalder for en god tradition.

Brentfords danske manager, Thomas Frank, fortæller, at spillerne intet har imod juleprogrammet i Premier League.
Thomas Franks Brentford-mandskab tabte onsdag aften til Chelsea i Carabao Cup-kvartfinalen. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Thomas Frank har ligesom mange andre forholdt sig til det intense juleprogram i England, hvor der bliver spillet mange kampe indenfor en kort periode omkring jul og nytår.

Modsat mange andre, så har den danske Brentford-manager dog en meget positiv tilgang til det tætte program.

– Traditioner skal føres videre, når de er gode og juleprogrammet er fantastisk. En dag vil jeg elske ikke at være manager for et hold i England, så jeg kan have et par fri dage henover jul med min familie.

– Jeg synes ikke, at det er et problem i forhold til antal kampe, da vi i forvejen spiller op til tre kampe om ugen i nogle af de andre uger, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

Læs også: Dansker med vild statistik i Premier League: Nummer ét

Udover selv at være stor tilhænger af det tætpakkede kampprogram i Premier League, så mener den danske manager også, at spillerne er vilde med det.

– Hvis du spørger spillerne af, så ville de elske at spille kamp efter kamp. Det er op til os at tage gode og fornuftige beslutninger ved både at kigge dem i øjnene, men også ved at holde øje med de fysiske data, vi har.

– Det er sådan, vi holder øje med, om vi eventuelt skal skifte en ud, fordi de der mere trætte eller måske har en større chance for at få en skade. Derfor kommer vi måske også til at skifte mellem nogle af spillerne fra kamp til kamp, men det bliver ikke 5-6 spillere, men nok nærmere 2-3, siger Thomas Frank.

Læs også: United-manager vil have fem udskiftninger indført igen

Brentfords næste kamp i Premier League er søndag den 26. december, når de på udebane møder Brighton & Hove Albion klokken 21.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P