Premier League

Stor AFCON-overraskelse: Offensiv Chelsea-spiller udeladt af Marokko-trup

Chelseas offensive marokkanske spiller, Hakim Ziyech, er blevet udeladt af landsholdstruppen forud for Africa Cup of Nations.

Hakim Ziyech er blevet udeladt fra Marokkos landsholdstrup forud for Africa Cup of Nations i januar 2022.
Hakim Ziyech har spillet de to seneste kampe i Premier League for Chelsea. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Africa Cup of Nations skal i starten af 2022 spilles, hvilket betyder at flere store stjerner fra blandt andet den engelske Premier League ikke vil være til rådighed i starten af det nye år.

En af de klubber, der ikke kommer til at mangle en spiller, er Chelsea, da marokkanske Hakim Ziyech højst overraskende ikke er blevet udtaget til landsholdet forud for AFCON’s turneringstart i januar.

Læs også: Forsvarsspiller hos United udtaget til AFCON

På det marokkanske landsholds pressemøde i forbindelse med udtagelsen af de udvalgte spillere til turneringen, kunne landstræner Vahid Halilhodzic dog give en god begrundelse på, hvorfor han har fravalgt Chelsea-spilleren.

– Truppen er på nuværende tidspunkt meget skrøbelig, og dårlig opførsel vil ikke gøre situationen bedre.

– Der er i øjeblikket en god atmosfære, og jeg vil ikke tillade nogen at ødelægge det, siger Marokkos landstræner ifølge Daily Mail.

Det er ikke første gang, at Vahid Halilhodzic kritiserer Hakim Ziyech, da han allerede denne sommer var ude med stor kritik af den tidligere Ajax Amsterdam-spiller på grund af manglende disciplin.

Marokkos første kamp ved Africa Cup of Nations er imod Ghana den 10. januar 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P