LaLiga

Gavi: En drøm at spille på Camp Nou

Den blot 17-årige Gavi fortæller, at debuten for FC Barcelona og muligheden for at spille på Camp Nou, altid har været en drøm.

FC Barcelonas 17-årige talent, Gavi, fortæller, at det altid har været en drøm at spille på Camp Nou
Gavi scorede sit første mål i FC Barcelona-trøjen i 3-2 sejren over Elche på Camp Nou. Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona har haft en skidt sæson, hvor catalanerne har haft svært ved at finde den sædvanlige tiki-taka rytme. Et af sæsonens få højdepunkter har dog været at se det blot 17-årige spanske stortalent, Gavi, udfolde sig på Barcas midtbane.

Gavi modtog torsdag en pris i sin hjemby i Sevilla, hvor den 17-årige Barca-spiller satte ord på sin rejse til førsteholdet.

– Jeg har altid kun ville Barcelona, lige siden jeg var helt lille. Det stod tidligt klart for mig, at jeg gerne ville spille for klubben. For mig, var det en drøm spille på Camp Nou, og den drøm har jeg opnået, siger Gavi ifølge ES Sport.

Læs også: Barca optager mere gæld for at hente profil

Gavi har på sin korte tid i FC Barcelona allerede spillet 21 kampe for den catalanske klub, hvor det derudover også er blevet til landsholdsdebut for Spanien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P