Premier League

Forsvarsspiller hos United udtaget til AFCON

Manchester Uniteds midtforsvar Eric Bailly er udtaget til Elfenbenskystens landshold. Det meddeler den engelske klub på deres hjemmeside.

Manchester United-spilleren Eric Bailly er blevet udtaget til Elfenbenskystens landshold.
Eric Bailly var senest i aktion for Manchester United, da han blev skiftet ind i opgøret mod Norwich City. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Africa Cup of Nations skal spilles i starten af den nye år, hvor flere af de afrikanske Premier League-profiler vil være fraværende, da de er blevet udtaget for deres landshold.

Manchester United kunne torsdag på deres hjemmeside bekræfte, at de også kommer til at undvære en af deres spillere, da han er blevet udtaget til Elfenbenskystens landshold. Det drejer sig om Uniteds midterforsvar Eric Bailly, der er en del af den 28-mand store spillertrup.

Læs også: United-manager vil have fem udskiftninger indført igen

Udover Bailly er også en anden tidligere Manchester United-spiller, Wilfried Zaha, udtaget til landsholdet, mens også Nicolas Pepe fra Arsenal er blevet udtaget.

En Manchester United-spiller der dog ikke er udtaget til Elfenbenskystens landshold er Amad Diallo.

Eric Bailly og resten af Elfenbenskystens landshold skal spille deres første kamp til Africa Cup of Nations imod Ækvatorialguinea den 12. janaur.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P