LaLiga

Barca optager mere gæld for at hente profil

FC Barcelona er på alle måder ude efter at forbedre den nuværende situation. Klubben er dog nødt til at optage banklån for at hente en ønsket offensiv forstærkning.

Ferran Torres er klar til at skifte til FC Barcelona
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters/ Carl Recine

FC Barcelona er en presset klub for tiden.

Den catalonske storklub kæmper for øjeblikket med at finde hoved og hale i økonomi, spillestil og i LaLiga-tabellen, men for at sikre forbedring på banen har klubben i noget tid forsøgt sig med at hente Ferran Torres i Manchester City.

Læs også: Citys Torres meldes ude i op til seks uger

De to klubber skulle være stort set enige om en handel i vinterens transfervindue, men det kommer ikke uden omkostninger og udfordringer for Barca.

BBC skriver, at FC Barcelona har accepteret at betale 55 millioner euro (+400 millioner danske kroner, red.) med yderligere 10 millioner euro (75 millioner kroner, red,) i potentielle tillæg for den 21-årige angriber.

På trods af en skræntende økonomi skulle den spanske klub angiveligt finansiere aftalen ved at optage mere gæld gennem et større banklån.

Og for at kunne tilføje Torres til sin trup er FC Barcelona ifølge BBC tvunget til at sælge flere spillere for at overholde La Ligas finansielle fairplay-regler.

Den spanske landsholdsspiller Torres, der har spillet 43 kampe og scoret 16 mål for City, siden han kom fra Valencia i august 2020, skulle også have accepteret handlen. Han søger fast spilletid.

Læs også: Journalist afslører Barca-lønninger: Her er de bedst betalte spillere

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P