To tidlige Benzema-kasser sikrede Real Madrid alle tre point i Bilbao

Real Madrid mødte på udebane Athletic Bilbao i sidste runde af LaLiga, inden de spanske hold gik på juleferie.

Real Madrid besejrede onsdag aften Athletic Bilbao på to tidlige scoringer af Karim Benzema.
Real Madrid overvintre på LaLigas førsteplads med otte point ned til Sevilla på andenpladsen. Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix.

Karim Benzema scorede to mål indenfor kampens første syv minutter imod Athletic Bilbao.

Efter ti minutters spil ville Bilbao også lege med, da Oihan Sancet scorede et flot mål via stolpen.

Første halvleg var fyldt med store chancer, men alligevel kom der ikke flere mål.

Anden halvleg blev første halvlegs modsætning, hvor hverken Real Madrid eller Athletic Bilbao formåede at ramme målet på deres afslutninger.

Real Madrids sejr betyder, at hovedstadsklubben overvintre på LaLigas førsteplads med otte point ned til nummer to.

Kampens spiller: Karim Benzema

På udebane skulle Real Madrid i den sidste spillerunde i LaLiga inden juleferie møde Athletic Bilbao i et opgør, som skulle blive et intenst et af slagsen.

Real Madrid fik en drømmestart på kampen, da Karim Benzema kun skulle bruge syv minutter på at score to flotte mål for Los Blancos.

Bilbao ville dog også være med i målfesten op til jul, da Oihan Sancet reducerede til 1-2 efter ti minutters spil, hvilket samtidig var det første mål på Real Madrids målmand, Thibaut Courtois, i december måned.

Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, hvor begge mandskabs spillere lignede nogle, der skulle have forbrændt de sidste kalorier, inden de skulle sætte tænderne i noget lækkert julemad.

Scoringer faldt der dog ikke flere af i første halvleg, og Real Madrid kunne dermed gå til pause med en 1-2 føring.

Anden halvleg blev dog en mere chancefattig affære, hvor Real Madrid spillede med langt mindre energi, mens Bilbao ikke formåede at producere de store chancer.

Der kom derfor ikke flere mål i opgøret, hvilket betyder, at Real Madrid overvintre på førstepladsen i LaLiga med otte point ned til andenpladsen, mens Athletic Bilbao indtager en tiendeplads i ligaen.