Skov Olsen-assist i tiltrængt Bologna sejr

Andreas Skov Olsen var med fra start, da Bologna på udebane besejrede Sassuolo i Serie A.

Andreas Skov Olsen
Andreas Skov Olsen leverede en assist i kampen imod Sassuolo. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

Andreas Skov Olsen var med fra start, da Bologna mødte Sassuolo på udebane i Serie A.

Da der var spillet 36 minutter kunne udeholdet bringe sig i front, da Riccardo Orsolini scorede.

Knap 10 minutter senere spillede dansek Andreas Skov Olsen en hovedrolle, da han leverede en assist til Bolognas 0-2 mål.

Sassuolo sad mest på bolden i løbet af anden halvleg, men Bologna leverede en flot defensiv indsats.

Få sekunder før tid scorede Federico Santander til 0-3 for udebaneholdet.

Kampens spiller: Riccardo Orosolini, Bologna

Onsdag aften stod den på Serie A-fodbold, da Bologna på udebane skulle møde Sassuolo i et rigtig midteropgør i den italienske Serie A. Det var et opgør, hvor danske Andreas Skov Olsen var med fra start og havde en afgørende rolle i kampens slutresultat.

Inden onsdagens kamp havde Bologna ikke fået et eneste point i deres seneste tre kampe i Serie A, men det var tydeligt noget, som den italienske klub var klar til at lave om på.

Allerede i første halvleg kunne Bologna-mandskabet bringe sig i front, da italienske Riccardo Orsolini kunne score til 0-1 på et oplæg fra argentinske Nicolas Dominguez.

Knap ti minutter senere kunne udeholdet fordoble deres målscore, da den blot 19-årige skotte, Aaron Hickey, scorede til 0-2 på et oplæg fra den danske landsholdsspiller, Andreas Skov Olsen.

Anden halvleg blev dog en mindre målrig affære, hvor Skov Olsen og resten af Bologna-mandskabet leverede en flot indsats i defensiven.

Derfor var det også Sassuolo der var mest dominerende på bolden, hvor de sad på over 60 procent af boldbesiddelsen i løbet af anden halvleg, men det skulle alligevel blive udebaneholdet, der skulle komme på måltavlen igen.

En gammel kending fra dansk fodbold skulle nemlig lukke og slukke kampen få sekunder før dommerens sidste fløjt, da den tidligere F.C. København-angriber, Federico Santander, kunne score til 0-3 for Bologna

Andreas Skov Olsen og Bologna-mandskabets 0-3 sejr betyder, at de rykker op på en tiendeplads i Serie A-tabellen, mens Sassuolo placerer sig på 12. pladsen, blot tre point fra Bologna.