Europæisk Fodbold

Medie: Rekordsalg i Norge

Bodø/Glimts 21-årige Erik Botheim er ifølge flere norske medier solgt til Krasnodar for en samlet pris på 100 millioner norske kroner, hvilket er ny transferrekord i Norge.

Bodø/Glimt har solgt Erik Botheim for 100 millioner norske kroner.
De 100 millioner norske kroner for Erik Botheim svarer til 75 millioner danske. Foto: Terje Pedersen/NTB/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Flere medier melder, at de norske mestre fra Bodø/Glimt skulle have sat en rekord ved salget af den 21-årige topscorer Erik Botheim.

Russiske Krasnodar er køberen, og tirsdag lød det fra de norske medier, at prisen var i omegnen af 50 millioner norske kroner. Nu skriver NRK, Nettavisen og Eurosport, at den er noget højere.

Prisen skulle ifølge medierne i stedet være 100 millioner norske kroner – altså en fordobling af det beløb, der var meldt ud i første omgang.

Bodø/Glimt skulle have fået udbetalt 80 millioner norske kroner i første omgang, mens de resterende 20 millioner norske kroner kan blive udbetalt i form af præstationsbonusser.

Den hidtidige transfer-rekord i Norge er stadigvæk John Carews skifte fra Rosenborg til Valencia i 2000, der lød på 75 millioner norske kroner.

Botheim var angiveligt til lægetjek i den russiske klub tirsdag, og skiftet ventes officielt meget snart.

Erik Botheim har vist sig at være lidt af en sensation for Bodø/Glimt. De norske mestrer hentede ham således for et år siden, ganske gratis, efter han havde ophævet sin kontrakt i Rosenborg.

Den hidtidige transferrekord i Norge er på 75 millioner norske kroner. Det var tilbage i år 2000, da John Carew skiftede fra Rosenborg til Valencia.

Læs også: Bayern afviser Haaland: Vi er dækket ind

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P