Premier League

Tre klubber bejler til falleret United-stjerne

Anthony Martial har meldt ud, at han vil forlade Manchester United til januar, og han har bejlere i både LaLiga og Serie A.

Anthony Martial
Anthony Martial ligner en færdig mand i Manchester United, hvor han ikke har i sinde at fortsætte sin karriere. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det ligner, at Anthony Martials dage i Manchester United efterhånden er talte. I starten af december meldte franskmandens agent således ud, at hans klient havde i sinde at forlade den engelske storklub i vinterens transfervindue.

Det har angiveligt fået en lille håndfuld klubber op ad stolen, hvor de alle står klar til at overtage Martial på en lejeaftale i første omgang. I hvert fald beretter Sky Sports, at både FC Barcelona, Juventus og Sevilla alle er interesserede i at tilknytte franskmanden.

Ifølge selvsamme medie skulle Anthony Martials foretrukne klub af disse være Sevilla, da han vægter garanteret spilletid højt i sin nye klub. Her skulle Martial være af den overbevisning, at der skulle være størst sandsynlighed for det i netop Sevilla.

Læs også: Godt nyt fra Manchester: United træner igen

26-årige Anthony Martial kom i 2015 til Manchester United fra AS Monaco, hvor han har spillet 268 kampe og scoret 79 mål.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P