Europæisk Fodbold

Fransk avis afslører: Det sejler med disciplinen hos stjernerne i PSG!

Ifølge den ansete fransk avis L'Équipe er der store problemer i den stjernespækkede trup i Paris Saint-Germain. Avisen lister flere af problemerne op.

Der er store problemer i omklædningsrummet i PSG
Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Alt ser umiddelbart ud til at gå godt i Paris Saint-Germain.

De købte (endnu) en flok verdensstjerner i sommer, klubben ligger nummer et i Ligue 1 og holdet er kvalificeret til Champions Leagues play off i foråret.

Men bag facaden er der store problemer. Det skriver i hvert fald den franske avis L’Équipe.

Avisen lister flere problemer op, hvor klubben har svært ved at styre klikedannelser og uro i spillertruppen, og der har været adskillige eksempler på uberettiget fravær samt fester uden tilladelser. Altsammen truer det sæsonens ultimative mål om at bringe Champions League-trofæet til Paris.

1) Teenageproblemer hos målmændene:
Klubben hentede i sommer den italienske landsholdsmålmand Gianluigi Donnarumma, som dog har fået færre kampe i ligaen end den rutinerede keeper Keylor Navas. Ifølge den franske avis accepterede begge målmænd forud for sæsonen at tage konkurrencen op om posten i målet, og trænerstaben har siden valgt at rotere.

Navas (10) har dog spillet flere kampe i ligaen end Donnarumma (8), og det har også været Navas, der har stået i målet i halvdelen af Champions League kampene. Den rotation har skabt problemer. Den italienske målmand skulle have stillet spørgsmålstegn ved manager Pochettinos dispositioner, og italienerens agent, den flamboyante Mino Raiola, har også kastet sig ind i problematikken og udtalt at:
– Alt vil gå Donnarummas vej!
.. mon dog. Men det tegner ikke godt for harmonien til målmandstræningen i Paris.

…artiklen fortsættes under reklamen.

2) Sagaen om Kylian Mbappé og et opdelt omklædningsrum:
Den franske avis skriver også om to opdelte grupper i omklædningsrummet fordelt mellem franskmændene og sydamerikanerne, der dog også har følgeskab af Julian Draxler og Gini Wijnaldum. Den opdeling af holdet kan ende med at vippe balancen i fremtiden for Mbappé, der skulle være helt klar til at skifte klub.

3) Problemerne med Neymar fortsætter:
Et andet af de problemer, artiklen fremhæver, er Neymar. Den brasilianske angriber er ifølge avisen ikke tilpas på holdet og var allerede i begyndelsen af ​​sæsonen flere gange tæt på ​​at blive sanktioneret hårdt for sin indstilling. Neymar mødte ikke op til en obligatorisk underskriftsceremoni med nogle af holdets sponsorer, hvilket gjorde PSG-ledelsen så vrede , at de overvejede at straffe Neymar med en kæmpe bøde. Ifølge L’Équipe blev straffen dog aldrig til noget. Officielt har klubben meldt ud, at årsagen til hans fravær var, at Neymar ikke vidste, om han skulle lave en Covid-test om morgenen.

Messi efter at have vundet sin syvende Ballon d’Or. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Benoit Tessier

4) Messi’s fest og madforgiftning:
Et af problemerne har også Messi som hovedperson. Efter at have vundet sin syvende Ballon d’Or, bookede argentineren angiveligt en udvalgt klub i Paris for at fejre sin triumf. Flere af PSG-spillerne deltog, men dagen efter fik Lionel Messi og Leandro Paredes ifølge klubben en ond “maveinfektion” og ‘missede’ træning. En situation, der ifølge den franske avis, i høj grad irriterede stjernespillerens kolleger.

Læs også: Messi sender opløftende besked til Agüero

Icardi med konen – han fik angiveligt reddet sit ægteskab. Foto: Ritzau Scanpix /Daniele Mascolo

5) Icardis ægteskabelig problemer:
I slutningen af ​​oktober bad den italienske angriber, Mauro Icardi, klubben om tre dages fri for at bringe sit ægteskab “på ret køl” efter hans kone anmodede om en skilsmisse. Hun hævdede, at Icardi var hende utro. Klubben gav lov til at italieneren kunne rejse hjem, hvilket forårsagede meget uro blandt flere medlemmer af omklædningsrummet.

Læs også: Kæmpe handel under opsejling: PSG klar med penge og Neymar for Barca-spiller

Hvem sagde børnehave? Spørgsmålet er om PSG formår at få styr på tropperne henover julen og inden forårets vigtige kampe nærmer sig.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P