LaLiga

Dansk landsholdsspiller bænket – Klubben forklarer

Danske Jens Stryger Larsen er røget helt ud i kulden hos sin klub Udinese, og det tyder mere og mere på et skifte for den danske landsholdsspiller.

Jens Stryger Larsen kan snart være fortid i Udinese.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jens Stryger Larsen har været fast mand på banen i Udinese i flere år, og det var han også i begyndelsen af denne sæson.

Nu er tiderne dog skiftet, og den danske landsholdsspiller tager i stedet plads som fast mand på bænken – eller helt ude af truppen.

Den gode nyhed er, at det intet har med danskerens præstationer på banen at gøre. Det skyldes derimod, at Jens Stryger Larsen snart har kontraktudløb med Udinese, og lige nu er der ikke meget der tyder på, at han kommer til at forlænge med Serie A-klubben.

Udinese gør derfor brug af et velkendt kneb for at presse Jens Stryger Larsen til en forlængelse – At sende ham ud i kulden og presse ham offentligt.

– Larsen har kun seks måneder igen af sin kontrakt, så han bestemmer mere end os. Udinese ønsker at forny aftalen, men han har ikke givet noget svar på tilbuddet, siger teknisk direktør Pierpaolo Marino i programmet “Udinese Tonight”, som klubben selv har citeret på sin hjemmeside.

Udinese ser dog ud til efterhånden at have affundet sig med, at Jens Stryger Larsen sandsynligvis snart er fortid i klubben.

– Han har haft en stor betydning, og vi er taknemmelige for det, han har gjort for os. Hvis han beslutter sig for ikke at forny aftalen, må vi respektere den beslutning, lyder det fra direktøren.

Hvad der venter i fremtiden for danskeren er endnu usikkert. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med klubber fra både Italien, Tyrkiet og England.

Jens Stryger Larsen kom til Udinese i 2017.

Læs også: Storklubber interesserede i dansk landsholdsspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P