Europæisk Fodbold

Rasende Lukaku: Fuck jer og jeres hashtags!

Anderlechts spillere og trænere blev i søndagens kamp mod Club Brügge udsat for racisme, skriver klubben på sin hjemmeside, og det har nu fået en af klubbens tidligere spillere til at reagere.

Romelu Lukaku Chelsea racisme Anderlecht Club Brügge
Foto: Olga Maltseva/AFP/Ritzau Scanpix

Der er ikke plads til racisme i fodbold.

Meget mere direkte kan det ikke siges fra Anderlecht, der dog lige netop blev udsat for netop racisme i Jupiler League-kampen mod Club Brügge søndag.

De to belgiske storklubber spillede 2-2, men efter kampen kunne Anderlecht berette, at blandt andet deres cheftræner, Vincent Kompany, samt flere opvarmende spillere var blevet udsat for racisme fra hjemmeholdets fans, som angiveligt skulle have kaldt den tidligere Manchester City-anfører for en ’sort abe’, og det får nu den tidligere Anderlecht-spiller, Romelu Lukaku, til at reagere.

-Jeg håber, at I reagerer, nu hvor et ikon som Vincent Kompany er blevet tilsvinet for sin hudfarve. Nok er nok. Fuck jer med jeres hashtags – få nu taget affære. Det her er Bullshit!!! Lyder det i et instagram-opslag fra Lukaku rettet mod den belgiske liga.

Anderlecht er efter søndagens kamp at finde på Jupiler Leagues fjerdeplads, mens Club Brügge er toer. Begge klubber har dog langt op til oprykkerne fra Union Saint Gilloise på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P