LaLiga

Sen afgørelse i topopgør mellem Sevilla og Atlético

Sevilla mødte på hjemmebane lørdag aften Atlético Madrid i et sandt topopgør i LaLiga, der blev afgjort få minutter før tid.

Atlético Madrid spillede lørdag aften en intens kamp Sevilla på udebane.
Atlético Madrids forsvarsspiller Felipe scorede til 1-1 imod Sevilla. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der var dømt topopgør, da Sevilla med Thomas Delaney i startopstillingen tog imod Atlético Madrid på hjemmebane i LaLiga.

Allerede efter syv minutter kom kampens første mål, da kroatiske Ivan Rakitic scorede til 1-0 på fremragende langskudsmål.

Sevilla sad på det meste i første halvleg, men Atlético fik alligevel udlignet efter 33 minutter, da Felipe headede bolden i mål til 1-1.

Anden halvleg blev en mere lige affære, hvor der var flere hårde tacklinger og fysiske dueller en målchancer.

I kampens døende minutter helflugtede Lucas Ocampos bolden op i hjørnet til kampens resultat. 2-1 til Sevilla.

Kampens spiller: Ivan Rakitic, Sevilla

Hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán skulle Sevilla med Thomas Delaney i startopstillingen lørdag aften med Atlético Madrid i et sandt topopgør i den spanske LaLiga.

Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start, hvilket blev belønnet allerede efter syv minutter. Her var kroatiske Ivan Rakitic på pletten, da han med et drøn af et langskud hamrede bolden om i hjørnet af målet bag Jan Oblak i Atlético-målet.

Derfra stod der Sevilla på den, hvor den spanske klub sad tungt på spillet, mens de holdte Diego Simeones tropper fra de helt store chancer. Eller det troede de i hvert fald.

Efter lidt over en halv times spil lykkedes det nemlig for Atlético at få udlignet, da den brasilianske midterforsvar, Felipe, headede bolden i mål på oplæg fra Thomas Lemar.

Anden halvleg blev en mere lige affære, hvor Simeones troppe åd sig mere og mere ind i opgøret, mens Delaney og resten af Sevilla-mandskabet havde svært ved at få skabet chancer.

Chancerne udeblev dog, og de to mandskaber leverede flere hårde tacklinger og fysiske dueller end målchancer i anden halvleg. Alligevel skulle der komme en afgørelse til sidst.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

På et hjørnespark steg Thomas Delaney højest, hvor han headede bolden på overlæggeren, men bedst som Atlético troede at faren var overværet, kom argentinske Lucas Ocampos først og returen, hvor han på flot vis helflugtede bolden op i hjørnet til stor jubel for både publikum og spillere.

I de døende sekunder var Simeones tropper tæt på at levere sensationen, da Joao Felix ramte overlæggeren.

Sevilla vandt dermed det sene topopgør i LaLiga lørdag aften, hvilket betyder, at Sevilla bevarer andenpladsen i LaLiga, mens Atlético Madrid forbliver på femtepladsen.