Poulsen-løse Leipzig tabte til Barret-løse Bielefeld

Hverken Yussuf Poulsen eller Jacob Barrett var med, da deres klubber lørdag eftermiddag stødte sammen i Bundesligaen.

Bielefeld RB Leipzig Bundesliga
Bielefeld kunne tage fra Leipzig med en lidt overraskende 0-2-sejr. Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix

Det kunne have været en danskeropgør, men det blev det ikke.

Både RB Leipzigs Yussuf Poulsen og Arminia Bielefelds Jacob Barret var nemlig ude med skader til lørdagens kamp, og ingen af de to danskere var således at finde på hverken banen eller bænken, da kampen blev fløjtet op.

Mens hjemmeholdet fra Leipzig har skuffet i denne sæson, har det været mere forventligt, at Bielfeld ville være at finde i den tunge ende af Bundesligaen.

Lørdag var det dog bundholdet Bielefeld, der kunne rejse fra Østtyskland med en sejr.

Efter en times spil bragte Janni Serra gæsterne foran 0-1, og selvom gæsterne også fik et rødt kort efter 70 minutter, øgede japanske Masaya Okugawa fem minutter senere til slutresultatet 0-2.

Med anden sejr i træk har Bielefeld skabt kontakt til særligt Hertha Berlin og Augsburg lige over nedrykningsstregen.