3F Superligaen

Patrick Mortensen: Jeg skal huske at rose mig selv

AGF og anfører Patrick Mortensen kom efter en lidt vaklende start på sæsonen bedre med mod slutningen af efterårssæsonen, hvor også den normalt så målfarlige anfører kom i gang.

Patrick Mortensen AGF Superligaen
Patrick Mortensen er stolt over sin præstation med mere end 100 kampe for AGF. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Patrick Mortensen måtte se sæsonens første fem kampe fra tribunerne, da han i sommerpausen havde været igennem en knæoperation.

AGF-talismanen fik dog comeback i sæsonens fjerde superligakamp, og selvom han allerede i sin anden kamp kom på tavlen i 1-3-nederlaget til F.C. København, så skulle vi helt hen til slutningen af sæsonen, før han med yderligere to scoringer kom op på i alt tre scoringer i efterårssæsonen.

I alt har Mortensen scoret 50 mål i sine i alt 104 optrædener i den hvide AGF-trøje, og han er da også selv klar over, at det er en ganske pæn statistik for en angriber i Aarhus-klubben.

– Jeg har fået at vide, jeg skal huske at rose mig selv af og til, selvom jeg er en meget ydmyg fyr. Men det er ikke mange angribere i AGF, der i de senere år har haft så fin succes i klubben. Det har nok også været mere, end jeg selv lige havde regnet med, forklarer Patrick Mortensen, der tilskriver den jyske hovedstad en stor del af succes.

Læs også: Brøndby-træner om AGF-kamp: Som at overleve et flystyrt!

Det har blandt andet noget at gøre med, at jeg og min familie faldt hurtigt godt til i Aarhus, hvor vi trives alle sammen. Nu har vi fået et barn mere og vi har det rigtig godt i byen, og jeg har det godt i klubben, lyder det fra Patrick Mortensen.

Også AGF får store roser med på vejen fra anføreren, der ikke er i tvivl om, at klubben nok skal komme tilbage på resultatmæssigt rette spor.

– Jeg er i en klub med et godt og professionelt set-up hele vejen rundt. Det gør bare, at jeg kan præstere på et godt niveau – også selv om der kommer svære perioder uden sejre og mål. Men det handler om at komme igennem dem med ro og med hårdt arbejde. Så skal det nok vende, og vi kan igen komme tilbage på det spor, hvor vi har været i en stor del af min tid i AGF, siger Patrick Mortensen.

Patrick Mortensen kom til AGF fra norske Sarpsborg i januar 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P