Bundesligaen

Lindstrøm matchvinder med tredje bundesligascoring i træk

Jesper Lindstrøm er inde i det, man må betegne som en særdeles god periode. Det udnyttede han i dag, da Frankfurt slog Mainz.

Jesper Lindstrøm Bundesliga Eintracht Frankfurt mod Mainz
For tredje bundesligakamp i streg kom Jesper Lindstrøm på tavlen. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre point til Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt og nul point til Bo Svensson og Marcus Ingvarsten.

Sådan blev udfaldet af danskeropgøret i Bundesligaen lørdag eftermiddag, og det var i høj grad takket været danske Jesper Lindstrøm, der efter 35 minutter scorede kampens enlige mål i Frankfurts 1-0-sejr.

Læs også: Jesper Lindstrøm fik hovedrolle i tysk goalshow

Lindstrøms colombianske holdkammerat, Rafael Borre, blev sendt alene igennem Mainz-forsvaret, og da Mainz-målmand Robin Zentner kom ud i colombianeren, sendte han uselvisk bolden to meter til venstre, hvor det var en smal sag for en fremadstormende Jesper Lindstrøm at sende Select-bolden de sidste par meter ind over stregen.

En første halvleg, der havde stået mestendels i hjemmeholdet Frankfurts tegn, blev mere lige i anden halvleg, men Mainz formåede ikke for alvor at presse holdet fra den europæiske finanshovedstad.

Det ændrede sig heller ikke da Jesper Lindstrøm med godt et kvarter tilbage af kampen blev skiftet ud, og Marcus Ingvartsen fem minutter senere kom på banen for udeholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P