Europæisk Fodbold

Kontrasternes dag for danskerne i Tyrkiet

Der er rigtig mangle ligheder mellem Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius, men lørdag eftermiddag var det i højere grad forskellene, der kom til udtryk, da de to danske angribere startede på banen for henholdsvis Kasimpasa og Trabzonzpor.

Andreas Cornelius Trabzonspor mål
Foto: Trabzonspor Kulübü.

Der er næppe nogen tvivl om, at det rent fodboldmæssigt er sjovere at være Andreas Cornelius end Nicolai Jørgensen lige nu.

De to blonde danske angribere, der begge har en fortid i F.C. København, var lørdag eftermiddag begge i aktion for deres tyrkiske mandskaber, og begge havde fundet vej til startformationen.

For Süper Ligs aboslutte tophold, Trabzonspor, var Andreas Cornelius efter 24 minutter af kampen mod tredjepladsen fra Hatayspor leveringsdygtig i en assist, da han servicerede angriberen Djaniny.

Læs også: Cornelius-kasse ikke nok for Trabzonspor

Kort før pausen var Cornelius selv på pletten, da han gjorde det til slutresultatet 2-0, og dermed cementerede Trabzonspor første pladsen i Süper Lig, hvor de nu har ni point ned til Konyaspor som nærmeste forfølger.

Hos de absolutte bundhold, Kasimpasa, var der ligeledes blevet fundet plads til Nicolai Jørgensen i startopstillingen, men selvom bunproppen kom foran 1-0 kort før pausen, så gav kampen mod Sivasspor ikke tiltrængte point.

Kort efter pausen udlignede Sivasspor, og da Nicolai Jørgensen kort efter blev skiftet ud, gik det helt galt for Kasimpasa, der kom bagud både 1-2 og 1-3.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P