Bundesligaen

Bundesligabrag i 2. Bundesligaen sluttede uden vinder

Det smager af langt mere end subtoppen i 2. Bundesligaen, når Hamburger SV tager imod Schalke 04, men det er det ikke for tiden, selvom de to traditionsklubber efter lørdagens remis ligger side om side på tredje- og fjerdepladsen.

Hamburger SV HSV Schalke04 2. Bundesligaen
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

99 gange har Hamburger SV og Schalke 04 mødt hinanden i Bundesligaen, og nu har de to tyske storklubber også mødt hinanden to gange i 2. Bundesligaen.

For anden gang i sæsonen stod ’Die Rothosen’ fra Hamburg nemlig overfor ’Die Königsblauen’ fra Gelsenkirchen, men modsat første opgør, var der ingen vinder denne kamp.

Læs også: Dortmund skuffede mod bundhold

På kampens første hjørnespark efter ét minut og 18 sekunder fik hjemmeholdets Robert Glatzel nemlig lov at stå helt umarkeret, og han havde ingen problemer med at heade hjemmeholdet i front.

Danske Mikkel Kaufmann begyndte med fem minutter tilbage af kampen at trippe for at komme på banen, men fra sin position på sidelinjen kunne han se udeholdet udligne til 1-1, da japanske Ko Itakura kunne sætte en tå på bolden, efter flot forarbejde af indskiftede Marius Bulter.

Flere mål blev det ikke til, og derfor blev det til remis mellem de to tyske traditionsklubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P