3F Superligaen

Boilesen om efteråret: Vi har spillet med en halv børnehave

F.C. Københavns viceanfører Nicolai Boilesen kigger tilbage på en sæson, hvor man har fået erstattet bærende profiler med en flok unge spillere.

Nicolai Boilesen sætter ord på Superligaens efterår, hvor man mangler Zeca og Falk.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København overvintrer på andenpladsen i Superligaen, to point efter FC Midtjylland.

FCK har på sin hjemmeside bragt et interview med viceanfører Nicolai Boilesen, der kigger tilbage på den forgangne sæson.

– Vi er to point fra FC Midtjylland, og vi er selvfølgelig aldrig tilfredse med at ligge nummer to, og det skal vi heller aldrig være, men når du har spillet med en halv børnehave i noget af tiden, så vil jeg sige, at det kun kan blive bedre og endnu stærkere i foråret. Derfor er jeg også meget fortrøstningsfuld, siger Nicolai Boilesen til FCK.

Nicolai Boilesen fortæller videre, at der har været en række udfordringer gennem sæsonen, og især de skadede midtbaneprofiler Carlos Zeca og Rasmus Falk har været et stort tab for FCK.

– Hvis du tog to af de bedste, vigtigste og mest erfarne spillere, der kender klubben bedst og er i toppen af hierarkiet – Hvis du tager to af sådanne spillere ud af en hvilken som helst dansk klub, så tror jeg, at holdet ville få problemer. Og det har vi da helt sikkert også haft, siger han og fortsætter:

– Vi har skullet finde fodfæste og spille nogle andre spillere ind, og det tog noget tid og kostede nok nogle point i en periode.

Nicolai Boilesen ser dog positive tendenser mod slutningen af efteråret.

– Jeg synes jo, at vi her i slutning af efterårssæsonen viste, at vi så småt har fundet det fodfæste igen, og vi har fundet en måde, vi kan vinde på, siger han.

F.C. København spiller deres næste kamp i Superligaen den 20. februar hjemme mod OB.

Læs også: Boilesen sender roser til FCK’s nye ‘børnehaveklasse’

Læs også: FCK-spiller: Superligaen er et maraton

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P