Europæisk Fodbold

Tidligere Superliga-komet om sine mange klubskifte: Jeg var nok stresset

Den tidligere FCM-angriber Alexander Sørloth vil efter en periode med mange forskellige klubber nu finde sig til rette og tage den lidt med ro.

Alexander Sørloth var på kort visit i SUperligaen, da han spillede for FC Midtjylland.
Alexander Sørloth har haft en turbulent karriere, med hele seks klubber de seneste fire år. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Den norske angriber Alexander Sørloth tog Superligaen med storm, og blev efterfølgende solgt for et rekordhøjt beløb fra FC Midtjylland.

Det er nu blevet til intet mindre seks forskellige klubber, siden han i 2017 skiftede til FC Midtjylland fra FC Groningen.

Efter FC Midtjylland gik turen til Crystal Palace, og siden da har han været i Gent, Trabzonspor, RB Leipzig og Real Sociedad.

Nordmanden er lige nu ejet af RB Leipzig, mens han er udlejet til Real Sociedad.

Sørloth selv ser gerne, at tendensen med de mange klubskifte ændrer sig, forklarer han til norske VG.

– Jeg er en utålmodig person, erkender Sørloth overfor norske VG og fortæller videre, at han nok har stresset lidt for meget førhen.

– Jeg har måske været lige i overkanten stresset tidligere i karrieren, hvor jeg absolut død og pine ville videre. Nu tænker jeg ikke så meget på det, men prøver at leve lidt i nuet. Selvom det er en kliché, så er det måske klogt, siger den norske angriber.

Sørloth ser ud til at have fundet sig til rette i de spanske omgivelser, hvor han lige nu blot er på lejeophold.

– Det er fine omgivelser, og tre fine strande og mange caféer, som det er rart at slappe af på.

Om selve fodboldspillet i Spanien passer ham bedre kommer han ikke ind på, men han kan sagtens mærke forskel på La Liga og Bundesligaen.

– Den største forskel er fysikken. I Bundesligaen havde alle hold spillere med voldsom fysik, voldsom fart og styrke. Det var mere åbne kampe. I La Liga handler det mere om boldbesiddelse, spillerne er lidt mere tekniske, spiller langs græsset og er godt organiseret i forsvaret, siger han.

Alexander Sørloth var blot et halvt år i FC Midtjylland, inden han blev sendt videre. Her nåede han ti mål og otte assister på 20 kampe.

Læs også: Dansk tidligere Superliga-spiller og anfører stopper i norsk klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P