3F Superligaen

Officielt: SønderjyskE hyrer Henrik Hansen og Niels Lodberg

SønderjyskE bekræfter torsdag, at man har hentet Henrik Hansen som ny cheftræner, mens Niels Lodberg vender tilbage i rollen som assistenttræner.

SønderjyskE bekræfter Henrik Hansen og Niels Lodberg som nye trænerduo.
SønderjyskE har torsdag bekræftet det nye trænerteam i klubben. Henrik Hansen er ny cheftræner, mens Niels Lodberg bliver assistent. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE har endelig fået lagt fremtiden på plads, da man har sikret sig en ny trænerkonstellation.

Helt som forventet er det Henrik Hansen, der kommer til at stå i spidsen i SønderjyskE fremover. Han skifter fra en stilling som assistenttræner i OB.

Den tidligere assistenttræner i SønderjyskE, Niels Lodberg, kommer endnu engang til at varetage den stilling i SønderjyskE.

Trænerduoen hedder dermed Henrik Hansen og Niels Lodberg i Haderslev-klubben fremover. Begge har skrevet under på kontrakter, der løber til sommeren 2024.

42-årige Henrik Hansen vender tilbage til SønderjyskE, hvor han i sin aktive karriere som spiller fik klubrekorden for størst antal kampe, hvor han nåede op på 204. Henrik Hansen har tidligere været assistenttræner i klubben.

SønderjyskEs sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over gensynet med de nye trænere.

– Jeg er glad for, at vi nu har vores trænere på plads til de opgaver, der venter forude. Vi har været meget grundige i processen, og jeg mener, at vi i Henrik Hansen og Niels Lodberg har fundet de profiler, vi har søgt efter. De har et stort kendskab til klubben, men de har også en forståelse for det spændende projekt, vi står i med det nye ejerskab.

– Vi får to trænere, der kender klubben og området, og de kender i høj grad 3F Superligaen, hvilket har været en prioritet. De er begge unge, dynamiske trænere, og som trænerteam kommer de til at komplementere hinanden perfekt. Vi er meget glade for, at de har sagt ja til at blive en del af et langsigtet projekt, og vi glæder os til at se dem på sidelinjen efter julepausen, siger Esben Hansen i en pressemeddelese fra SønderjyskE.

Både Henrik Hansen og Niels Lodberg tiltræder officielt 1. januar 2022 og har første træningsdag med spillerne den 10. januar.

Simon Poulsen har i den seneste tid været vikarierende cheftræner, og han går nu tilbage til at være assistent med Niels Lodberg.

Læs også: SønderjyskE skriver kontrakt med ungt talent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P