Dansk Fodbold

Mæhle: Vi skal kunne slås med Frankrig

Danmarks UEFA Nations League-gruppe er fundet, hvor Frankrig, Kroatien og Østrig står for døren. Landsholdsbacken Joakim Mæhle mener at gruppen er svær, men at danskerne skal ud og udfordre favoritterne fra Frankrig.

Joakim Mæhle og resten af landsholdet møder Frankrig, Kroatien og Østrig i UEFA Nations League 2022.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

Frankrig, Danmark, Kroatien og Østrig. Sådan lyder A-landsholdets gruppe i UEFA Nations League 2022, der blev trukket torsdag aften. Ogv selvom Frankrig er storfavoritter, bliver det med kamp til stregen ifølge Joakim Mæhle.

– Jeg ser gode muligheder for en andenplads, og selvfølgelig skal vi også kunne slås med Frankrig. Selvfølgelig skal vi ikke gå ind til Frankrig-kampen og være bange. Selvfølgelig er det en god gruppe vi har trukket, men vi har også selv et rigtig godt hold.  siger Joakim Mæhle til TV2 Sport.

Back-spilleren ser Nations League, som en mulighed for at markere danskerne, som et af de bedste landshold.

– Det er klart at når man er i Nations Leagues gruppe A, så er det nogle stærke mandskaber vi skal oppe imod. Frankrig har jo nok den bredeste og stærkeste trup i hele Europa. Vi har slået Østrig før og Kroatien er et hold vi skal slå for at kunne måle os med de bedste i verden, og det er selvfølgelig målet, siger Mæhle.

Kampprogrammet er endnu ikke klar, men turneringen starter i juni 2022.

Læs også: Danmark har fået en vanskelig lodtrækning i Nations League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P