3F Superligaen

FCK-spiller: Superligaen er et maraton

F.C. Københavns Victor Kristiansen minder folk om, at Superligaen ikke er en sprint, men i stedet et maraton.

F.C. Københavns Victor Kristiansen sætter ord på efterårssæsonen i Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København så længe ud til at levere et decideret skuffende efterår, hvor man tabte terræn til konkurrenterne fra FC Midtjylland.

Efteråret endte dog ikke nær så slemt som længe så ud til, da FC Midtjylland satte adskille point over styr i Superligaens sidste runder for i år.

Derfor overvintrer FCK nu på andenpladsen i Superligaen, blot to point efter førerholdet fra FC Midtjylland, og de vandt da også deres gruppe i Conference League. Pokalturneringen behøver man nok ikke at nævne.

FCK har på sin hjemmeside bragt et interview med Victor Kristiansen, hvor han sætter ord på sæsonen.

– Der er nok mange, der vil sige, at vi ikke har gjort det særlig godt, fordi vi ikke ligger nummer et i Superligaen. Og det er jo også sådan, det skal være.

– Ellers synes jeg, det har været et godt efterår. Vi har selvfølgelig været gennem nogle hårde perioder, men det er også noget, man lærer af som et hold. Og man skal huske på, at det ikke er en sprint, men et marathon, vi skal igennem. Hele sæsonen bliver jo i virkeligheden bedømt ud fra, om vi står med et trofæ i hånden til maj. Så jeg synes, det har været en fin start på maratonnet, og jeg er sikker på, vi alle er klar til at tage imod de nye udfordringer i 2022.

F.C. København har i løbet af sæsonen gjort brug af en lang række unge spillere, hvor Victor Kristiansen er en af dem, der i dén grad har fået skudt gang i seniorkarrieren.

–  Der har været mange kampe og det har været hektisk, men det er noget, som specielt os unge har lært en masse af.

– Hvordan sætter du dig op til en kamp, hvordan restiturerer du bedst og den slags. Det har været et rigtig godt efterår for mig som ung, hvor jeg har lært en masse og fået en masse lærepenge i form af de kampe jeg pludseligt har skulle spille.

Læs også: Boilesen sender roser til FCK’s nye ‘børnehaveklasse’

Victor Kristiansen og resten af F.C København er lige nu på ferie, inden bolden ruller igen i 2022.

Læs også: Sidste spillerunder på plads: Se hvordan dit hold starter foråret

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P