International Fodbold

Messi sender opløftende besked til Agüero

Det har været svært for Lionel Messi at se sin landsmand og ven, Sergio Agüero, indstille karrieren. Det skriver han i et Instagram opslag henvendt til Agüero.

Lionel Messi og Sergio Agüero har været venner siden barnsben , og Messi er nu gudfar til Agüeros søn.

Sergio Agüero meddelte onsdag, at han stopper karrieren med øjeblikkelig virkning på grund af problemer med sin hjerterytme.

Det har vakt stor opsigt rundt om i fodboldverdenen, hvor spillere og trænere har rost Agüero for hans enestående karriere.

En af dem er vennen Lionel Messi, der føler sorg på sin nu tidligere landsholdskammerats vegne, men samtidig er optimistisk om, hvad fremtiden bringer Agüero.

– Stort set en hel karriere sammen. Vi udlevede nogle meget fine øjeblikke sammen, også nogle øjeblikke, der ikke var det. Øjeblikkende fik os forenet mere og gjorde os bedre venner. Vi fortsætter med at udleve dem sammen udenfor banen, skriver Lionel Messi på sin Instagram og uddyber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Med den store ære at løfte Copa America for nyligt, med alle de præstationer du opnåede i England… Sandheden er, at det gør meget ondt at se, hvordan du stopper med at gøre det, du bedst kan lide efter det, der er sket med dig. Nu starter en ny fase i dit liv, og jeg er overbevist om, at du kommer til at leve igennem det med et smil.

– Alt det bedste i denne nye fase! Jeg elsker dig meget ven. Jeg kommer til at savne at være sammen med dig på banen og når vi mødes med landsholdet, afslutter Messi i opslaget.

Messi og Agüero nåede at spille side om side i 63 kampe for det argentinske landshold.

Læs også: Agüero indstiller karrieren: Se de mest ikoniske mål

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P