Jesper Lindstrøm fik hovedrolle i tysk goalshow

Der var masser af mål, da Borussia Mönchengladbach tog imod Eintracht Frankfurt og Jesper Lindstrøm, som både assisterede og kom på måltavlen i en vild bundesligakamp.

Jesper Lindstrøm
Jesper Lindstrøm spillede en brandkamp mod Borussia Mönchengladbach. Foto: Federico Gambarini/AP/Ritzau Scanpix

Eintracht Frankfurt og Jesper Lindstrøm satte Borussia Mönchengladbach i dyb krise, da de tabte stort for fjerde gang i streg.

Danskeren fik en hovedrolle, da han assisterede til 1-1 målet og selv kom på tavlen ved føringsmålet til 1-2.

Derudover fik den danske offensivsspiller yderligere muligheder for at score i kampen med stolpeskud og et blokeret et af slagsen, men han måtte ‘nøjes’ med en assist og et mål.

Dermed er Jesper Lindstrøm oppe på tre bundesligamål og to assist, mens Mönchengladbachs træner Adi Hütter efterhånden må være en presset mand med 17 indkasserede mål på fire kampe.

Kampens spiller: Jesper Lindstrøm, Eintracht Frankfurt.

Borussia Mönchengladbach er i den grad i krise efter Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt påførte klubben sit fjerde nederlag i træk. Inden dagens kamp havde hjemmeholdet indkasseret hele 14 mål i de seneste tre bundesligakampe.

Det var derfor et udehold der kom med stor tiltro på, at kunne finde huller i den skrantende Gladbach-defensiv

Borussia Mönchengladbach kom dog bedst fra land, da man efter blot seks minutter bragte sig foran med 1-0. Kort før pausen fandt Jesper Lindstrøm på flot vis columbianske Rafael Borré, der kunne udligne til 1-1.

Efter pausen fortsatte danskershowet så, da Jesper Lindstrøm bankede bolden i kassen til 1-2 inde i feltet. Dermed scorede han for anden kamp i træk, da danskeren også kom på tavlen i søndagens imponerende 5-2 sejr mod Leverkusen.

Aftenens kamp bragte hjemmeholdet dog yderligere spænding ind i, da man udlignede på straffe blot fire minutter efter Lindstrøms mål, men her svarede Frankfurt lynhurtigt tilbage på og bragte sig foran med 2-3 blot sekunder herefter.

Med 20 minutter igen dummede Lindstrøms brasilianske holdkammerat Tuta sig, da han fik sit andet gule kort og dermed rødt kort. Det fik hjemmeholdet til at presse på for en udligning, der dog aldrig kom.

Dermed vandt Eintracht Frankfurt med 2-3 og kan nu begynde at skimte de europæiske pladser, hvor man lige nu befinder sig på en syvendeplads og dermed akkurat udenfor dette selskab.